Treking potovanje Romunija

planinarjenje romunija

9.- 16. julij 2021

Zbiramo prijave 82%

Kam bomo doživeli na planinskem potovanju po Romuniji?

 • Osvojili bomo najvišji vrh Romunije – Moldoveanu 2544 m,
 • Planinarili bomo po različnih pogorjih – skoraj vsaj dan bomo osvojali druge vrhove, 
 • Obiskali bomo grofa Drakula v Transilvaniji.

Planinsko potovanje po Romuniji  – mi smo že v polnem štartu. 

Program treking potovanja po Romuniji:

1. dan
Odhod v večernih urah iz dogovorjenega mesta (Maribor, Grajena in Ptuj) ter nočna vožnja mimo Lendave čez Madžarsko proti Romuniji.
2. dan
Nočna vožnja čez Madžarsko, mimo Budimpešte in naprej v Romuniji mimo Timisoare do mesta Busteni. Namestitev v hotelu. Samostojni ogledi, sprehodi ali počitek. Večerja. Nočitev.
3. dan
Zajtrk v hotelu. Z gondolo/džipi se bomo povzpeli na kamnite strukture Babele 2208 m in vzpon na najvišji Omu 2505 m. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)
4. dan
Zajtrk v hotelu. Planinarjenje po NP Piatra Craiului (Kraljevi kamni), ki spadajo med 7 čudes Romunije. Občudovali bomo lepote in kreativnost narave. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)
5. dan
Zajtrk v hotelu. Planinarjenje po pogorju Postăvarul (del Karpatov), ki slovi po razgledih z vrhov. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)
6. dan
Zajtrk v hotelu. Dan za kulturno-zgodovinsko raziskovanje Transilvanije: mesti Brasov in Sibiu ter obisk pri grofu Drakula. Namestitev v hotelu v mestu Sibiu. Večerja. Nočitev. (dan brez hoje)
7. dan
Zajtrk v hotelu. Opcija 1: Vzpon na najvišji vrh Romunije – Moldoveanu 2544 m – 11 ur hoje Opcija 2: Krožna pot v okolici jezera Balea (4 ure hoje) Večerja. Veselo druženje. Nočitev.
8. dan
Zajtrk v hotelu. Povratek z vmesnimi postanki proti Sloveniji kamor prispemo v poznih popoldanskih ali večernih urah.

Cena treking potovanja

Cena planinskega potovanja po Romuniji pri min. 40 potnikih znaša  €/osebo za last-minute prijave za julij 2021

 Redna cena:  EUR na osebo za kasnejše prijave 

Dokumenti: Veljaven potni list ali osebna izkaznica; evropska zdravstvena kartica; komercialno zdravstveno zavarovanje za Evropo s kritem za pohodništvo in koronavirus; korona test ali cepljenje (če bo potrebno).

Vključeno v ceno:
5/5
Možna doplačila:

*Doplačila sporočite takoj ob prijavi.
Kasnejše spremembe niso mogoče!

*Odpovednina in zdravstvena in nezgodna zaščita za potovanje v tujini – kaj je vključeno? 

Informacije in prijave

Informacije in prijave preko spodnjega obrazca ali na: info@izimanija.si do zasedbe prostih mest (avtobus).

Ob prijavi je potrebno vplačati akontacijo   € v roku 3 delovnih dni na transakcijski račun:

Izimanija d.o.o.,
Grajena 74,
2250 Ptuj

SI56 6100 0002 0237 748

Sklic/Referenca: SI 00 2544

Namen: ROMUNIJA

BIC/SWIFT: HDELSI22

Koda namena: SCVE

Razlika se poravna najkasneje 30 dni pred odhodom.

S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Izimanija d.o.o. in se z njimi strinjate.

*Za planinarjenje po Romuniji je potrebna psiho-fizična pripravljenost. Glede svoje sposobnosti se posvetujte z zdravnikom in našo agencijo pred prijavo.

**V primeru nezadostnega števila prijavljenih do 3 mesece pred odhodom se potovanje odpove. Udeleženci dobijo vrnjen celotni vplačan znesek.

 

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Treking potovanje po Romuniji lahko nadgradimo z drugimi planinskimi turami, kolesarjenjem po Romuniji, drugi aktivni športi, izletom v Bukarešto in druge aktivnosti.

Posredujte nam vašo rezervacijo planinarjenja po Romuniji ali povpraševanje za vaš planinski izlet v okviru planinskega društva (PZS). Brezplačno vam pripravimo ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

 

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA

Kako se prijavim? Svojo prijavo nam pošljite preko kontaktnega obrazca ali na elektronski naslov info@izimanija.si v katerem navedete:

 • ime in priimek (kot v potnem listu)
 • na katero destinacijo in termin se prijavljate
 • vašo telefonsko številko
 • želje glede morebitnih doplačil (enoposteljna soba, zavarovanja ipd.)
 • posebnosti glede potovanja (prehranske ali zdravstvene posebnosti, želje glede spalnega reda ipd.)

V kolikor se prijavljate skupaj s partnerjem navedite podatke obeh. Za potrditev prijave je potrebno vplačilo akontacije v roku 3 dni od pisne potrditve prijave. Podatki za nakazilo so navedeni zgoraj. Prav tako nam pošljite fotokopijo potnega lista ali osebne izkaznice na sedež podjetja ali skenirano na naš email.

Velikost skupine? Predvidena velikost skupine je 40-50 potnikov.  

Potujem sam/-a in ne želim enoposteljne sobe? Dobrodošli. V kolikor želite deliti sobo z drugo sopotnico ali sopotnikom to sporočite ob prijavi in vam bomo ”cimro ali cimra” našli mi. Veliko ljudi potuje samih in verjamemo, da se bo našla druga potnica ali potnik za delitev sobe. V kolikor vam ”cimre ali cimra” ne uspemo najdit in ste ob prijavi bili pripravljeni deliti sobo z drugo osebo vam stroška enoposteljne sobe NE zaračunamo.

Kakšni so plačilni pogoji? Ob prijavi poravnate akontacijo na TRR. Razliko pa do 30 dni pred odhodom. Možno je plačevanje po obrokih, ali v enkratnem znesku. Ko se bo približeval rok plačila vam bomo poslali opomnik. Zaradi lažje razporeditve vaših odhodkov priporočamo zgodnejše prijave.

Dodatna vprašanja? Ali je ostalo kakšno vprašanje neodgovorjeno? Prosim napišite nam vprašanje, pomislek ali idejo preko spodnjega kontaktnega obrazca. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Zagotovo si želiš avanturo, kajne? =)

Prijavi se sedaj!

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  Izberi termin

  Izberi doplačila

  Vaše sporočilo

  Sorodna potovanja

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE