©turistična agencija Ptuj Maribor

Današnji svet se neprestano spreminja, s tem pa tudi naše potrebe po stvareh, storitvah in potovanjih. Še pred desetletjem je bilo razumljivo in logično, da se odpravimo na več tedensko ležanje na morje ter to poimenujemo dopust. 

Stvari so se korenito spremenile in se bodo spremenjale; naša agencija pa je seveda ena vodilnih v poudarjanju novodobnih vrednot. Zdrav način življenja, prehranjenja in zdrav (aktiven) način potovanja preplavlajo naše misli, saj smo se začeli zelo zavedat kako dragoceno je naše zdravje. 

Agencija Izimanija že od vsega začetka skrbi za aktivno preživljanje dopustov na potovanjih širom po svetu. Našim potnikom ponujamo aktivna razpisna potovanja skozi vse leto – od toplih do hladnih destinacij. Poudarjamo gibanje v (neokrnjeni) naravi, iskreno druženje z domačini, odkrivanju posebnosti, ki jih (še) ne poznamo, in da so naša potovanja edinstvena izkušnja, ki si jo bomo zapomnili za zmeraj. 

Sedež turistične agencije je na Ptuju s poslovalnico v Mariboru. Naša agencija gre s korak s časom in temeljimo na internetni prodaji naših aktivnih potovanj ali izletov za zaključene skupine. Vedno pa smo našim strankam na voljo preko telefona, preko e-pošte ali v živo kjerkoli se dogovorimo. Čeprav smo iz Štajerske se z veseljem srečamo tudi drugje. 

Ideja o Izimaniji je še mlada in to je naša konkurenčna prednost za obstoj na zahtevnem turističnem trgu. Čas je, da idejo razširimo med svoje bližnje, sosede, vaščane, meščane, kolege, sodelavce in druge, ki si želijo drugačen pristop na potovanjih. 

Poudarek turistične agencije ni na prodaji apartmajev, pripravi individualnih aranžmajev ali prodaji letalskih vozovnic, temveč na potovanjih za zaključene skupine kot so različna društva, klubi, sindikati, zavodi, podjetja in podobni ter seveda organizaciji aktivnih potovanj (trekingov, planinarjenj, odprav in drugih avantur). 

A smo vas prepričali? Smo pridobili vašo pozornost? Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca: 

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE