Potovanje Afrika

Ime Africa ima več pomenov. Ena od možnosti je iz latinske beside aprica, ki pomeni sonce. V grščini pa beseda aphrika pomeni brez sence. Pogovorno pa se jo je najbolj prijela beseda črna ali tropska celina.

Je drugi največji kontinent za Azijo in leži na severni in južni strani ekvatorja ter na zahodni in vzhodni strani ničelnega poldnevnika. Celina je ostanek starega kontinenta Pangee. Afriko pogosto imenujejo tudi zibeljka človeštva, saj najdbe dokazujejo, da se je tukaj razvila človeška vrsta. Ostanki nekdanjih ljudstev, oaze, flora in favna, narodni parki so le del znamenitosti, ki pritegnejo turiste. Najbolj znane znamenitosti Afrike pa so puščava Namib, Kilimanjaro, spapovi Augrabies ter naravni rezervat Blyde River Canyon.

Skupaj z nami se lahko podate na raziskovanje po črni celini. Organiziramo potovanja in aktivne počitnice za manjše skupine med 10 in 15 potnikov. Z nami lahko odkrivate lepote in znamenitosti Maroka, Tanzanije ter ostalih držav Afrike.

V kolikor vas zanimajo države Afrike ter aktivne počitnice ter imate izbrano destinacijo za katero ni pripravljenega programa in ne veste kako bi jih sami izpeljali, smo mi pravi naslov za to. Svoje povpraševanje z idejami ter dodatnimi željami, ki jih želite vključiti v sam program, pošljite preko spodnjega obrazca. Mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili ter posredovali ponudbo.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE