Potovanje Azija

Ime Azija izhaja iz asirske besede asu, ki pomeni vzhod. Je celina nasprotij in skrajnosti. V Aziji pa se prav tako nahajata tudi najvišja (Mount Everest) in najnižja točka (Marijanski jarek) na Zemlji.

Je največja celina na svetu, saj obsega skoraj tretjino kopnega na Zemlji. Prav tako pa je tudi najbolj razčlenjena in najpogosteje poseljena celina. Kontinent Evrazijo si deli skupaj z Evropo. Najbolj poznane znamenitosti Azije sta Kitajski zid in Mount Everest.

Skupaj z nami se lahko podate na raziskovanje proti vzhodu. Organiziramo potovanja in aktivne počitnice za manjše skupine med 10 in 15 potnikov. Z nami lahko odkrivate lepote in znamenitosti Kirgizije, Kitajske, Gruzije, Severne Koreje, Rusije, Irana ter ostalih azijskih držav.

V kolikor vas zanimajo države Azije ter aktivne počitnice ter imate izbrano destinacijo za katero ni pripravljenega programa in ne veste kako bi jih sami izpeljali, smo mi pravi naslov za to. Svoje povpraševanje z idejami ter dodatnimi željami, ki jih želite vključiti v sam program, pošljite preko spodnjega obrazca. Mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili ter posredovali ponudbo.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE