Izkušnje in mnenja potnikov 2019

Zadovoljni potniki – to je naš cilj. Trudimo se, da za naša potovanja (trekinge, odprave) ponudimo zanimiv in pester program, kjer potniku ponudimo kar se da največ ter, da bo vsakemu posamezniku vsako naše potovanje ostalo v lepem spominu še dolgo časa. Naše potnike po vsakem potovanju prosimo za izpolnitev anonimne ankete, kjer nam zaupajo svoje odzive, mnenja.

Spodaj si lahko preberete nekaj mnenj iz letošnjega leta:

Moj prvi skupinski treking. Nad pričakovanji. Vse je bilo enkratno! (treking prvomajski VIS, 2019)

Program je bil odličen, Lucija prijetna, dostopna in dobrovoljna – bravo zanjo glede na to, da smo bili njena prva skupina! Dva dni nam je z lokalnimi zgodbami popestrila Ivana – zadetek v polno :). (treking prvomajski VIS, 2019)

Hrana v hotelu je bila dobra, okusna, sveže pripravljena in tudi izbira je bila kar velika. Osebje je bilo zelo prijazno. Izbira pijače je bila velika in tudi cene so bile ugodne, nižje kot v sosednjih lokalih. (treking prvomajski VIS, 2019)

Izbira hotela se mi zdi super. Lokacija je enkratna. Stopiš iz hotela in si že ob morju. Sobe so bile čiste, urejene in dovolj velike. (treking prvomajski VIS, 2019)

Tudi ta prvomajski izlet, kot vsi dosedanji, je izpolnil moja pričakovanja, destinacija in izleti so bili krasni. Svoje je seveda pripomoglo tudi lepo vreme in dobra družba. Kašnih posebnih želja ali idej nimam. Zanimalo bi me tudi planinarjenje po celini, samo, da smo nastanjeni ob morju. (treking Kornati, 2019)

Pričakovanja so se nama izpolnila v popolnosti na vseh področjih. Želima da ostane vsaj na tem nivoju. Z svojo pozitivno energijo lahko kdorkoli prispeva dobro vzdušje. Potrebno se je prilagajat pa je vse ok. (treking Kornati, 2019)

Moja pričakovanja so bila izpolnjena, čemur je prispevalo predvsem zelo ugodno vreme, ravno pravšnja temperatura za pohode, ter družba in organizacija za vsak dan, ki je prijetno minil. Za naslednjo destinacijo nimam posebnih želja, vsekakor nekje ob morju. (treking Kornati, 2019)

Odlično kot ponavadi. (treking Omiš, 2019)

Sem zelo zadovoljna. Navdušena sem nad vsem kar sem izvedela o lokalni zgodovini Omiša in Splita. (treking Omiš, 2019)

Agencija se je potrudila in nam omogočila druženje ob prijetni glasbi, lokalne vodnike, ogled Splitske katedrale….pohvalno (treking Omiš, 2019)

Moj cilj je bil osvojiti vrh. Pričakovanja so se pa več kot izpolnila…..Kot ekipa smo bili zelo složni kar je še bolj obogatilo vse skupaj. (vzpon na Elbrus, 2019)

Popolnoma nič ne bi spremenila….uživala sem. Meni je bilo top. (vzpon na Elbrus, 2019)

Vodenje odprave in organizacija je potekala brez zapletov .Tudi lokalni vodiči so svoje delo opravili profesionalno tako v turi kot v pomoči malo šibkejšim proti koncu. (vzpon na Elbrus, 2019)

Nikoli nimam velikih pričakovanj, zato se lahko prepustim in uživam vsak trenutek trekinga in ja, bilo je super. (treking Kirgizija, 2019)

Ker je bil to moj prvi treking, nisem vedel kaj naj pričakujem in kako bo to izgledalo. Od samega potovanja pa sem pričakoval predstavitev kulture, gospodarstva, narave, ljudi itn. države oz. območja. Lahko trdim, da so se moja pričakovanja izpolnila. Na večino vprašanj sem dobil odgovore. (treking Kirgizija, 2019)

Nad pričakovanji. Noro dobro. (treking Ararat, 2019)

osvojitev vrha, prijetno druženje, strokovno vodenje, izpolnjeno v celoti (treking Ararat, 2019)

Vsa pričakovanja so bila presežena. (treking Ararat, 2019)

Pričakovanja so bila v celoti izpolnjena oz celo presežena. Prijava je bila posledica prepričanja, da je vrh osvojljiv in da spoznavanje sveta ter različnih kultur širi obzorja. (treking Ararat, 2019)

Prvi treking, tako da sem bil odprte glave. S trekingom sem bil zadovoljen, sploh ker smo vsi dosegli vrh. Bom v prihodnje šel še na kak treking. (treking Kilimanjaro, 2019)

Pričakovanja so bila presežena 😉 (treking Kilimanjaro, 2019)

Vnaprej sem vedela vse, kar sem potrebovala. Tudi tam sem imela občutek, da je za vse poskrbljeno in sem se počutila popolnoma varno. (treking Kilimanjaro, 2019)

Na potovanje sem šla brez pričakovanj … na temo pusti se presenetiti. Malta me je res očarala, z lahkoto bi še nekaj dni raziskovala poti po, pod klifi. (treking Malta, 2019)

Prvič sem bila na trekingu. Uživala sem med sprehodi po in pod klifi. Všeč mi je bila izbira javnega prevoza, kjer sem Malto spoznala še z druge strani. Vodenje po Valletti je bilo daleč nad pričakovanji, ob tem je bilo še veliko informacij o življenju maltežanov. Vodenje je bilo zanimivo, prilagojeno skupini. Informacije ob poti so bile zanimive in ne preobsežne. Izlet me je zelo navdušil in pridem še kdaj. (treking Malta, 2019)

vodenje izpolnilo moja pričakovanja – organizacija odlična (treking Malta, 2019)

Bilo je lepo, zanimivo, sprosceno…vec kot sem pricakovala (treking Malorka, 2019)

Raznovrsna i vrhunska priprema (treking Malorka, 2019)

Željela sam planinariti i po mogućnosti ispenjati Toubkal. Iako, teže, očekivanja su se ispunila, sad imam o čemu razmišljati. (treking Maroko, 2019)

Svi odlični- zaista to mislim (treking Maroko, 2019)

V zadovoljstvo nam je prejeti toliko pozitivnih odzivov, kar nam pove, da delamo dobro in se bomo trudili delati tako še naprej. Če imate kakšen predlog, vprašanje ali karkoli kar bi nam radi sporočili, to lahko storite tako, da nas kontaktirate preko spodnjega obrazca.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE