Izlet Bihač, rafting Una, Velika Kladuša

Rafting na Uni©flickr.com

Termin:  2 dni po dogovoru  (predlagamo termin v toplejši polovici leta)

Program dvodnevnega izleta v Bihać in rafting na Uni:

Prvi dan: Zgodnji jutranji odhod iz dogovorjenega mesta in vožnja mimo Zagreba, Karlovca proti Bihaću. Postanek pri kaskadah v Raztokah – Slunj. Sledi le še kratek transfer do BIH. Prihod v nacionalni park Una ob reki Uni. Slednja je dolga 212 km in velja za eno najlepših v BIH. S skupino se bomo podali na lažji rafting po reki Uni oz. zahtevnejši po želji. Namestitev v hotelu. Večerja. Nočitev.

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Jutranji samostojni sprehod po Bihaću, čas za pravo turško kavo, ogled bihaćkih nišanov ali Fethija džamije, ki je svojevrstna posebnost saj je bila prvotno gotska cerkev Sv. Antona Panovanskeg, ki so jo ”predelali” v džamijo. Naš izlet nadaljujemo z avtobusom v Veliko Kladušo, ki jo mnogi zaradi položaja imenujejo kar ”Vrata Bosne”. Prosti čas za vzpon na stari grad, obisk mestne džamije iz leta 1901, sprehode po mestu, nakupe in kosilo. Popoldanski odhod proti Sloveniji, kamor prispemo predvidoma v večernih urah.

Cena izleta v Bihač: 114€/osebo pri min 40 potnikih oziroma 129€/ osebo pri min 30 potnikih in velja za odhod iz Maribora. (Cena je odvisna od mesta in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški, ter dnevnicami in namestitvijo voznika,
  • Namestitev v hotelu*** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona,
  • Vsi zunanji ogledi po programu,
  • Priprava, organizacija in izvedba ter ddv.

Doplačila po želji na licu mesta:

  • Enoposteljna soba 15€ na osebo na noč,
  • Rafting na Uni (odvisno od števila oseb in relacije),
  • Vstopnine, osebna poraba, stroški dodatne prehrane in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Dvodnevni izlet v Bihač, rafting na Uni in Veliko Kladušo lahko nadgradimo s postankom na drugih lokacijah; z degustacijo ali kosilom; ogledom nacionalnega parka Plitvička jezera; ogled Karlovca, Cazina ali Zagreba; sprehod na Petrovo goro; večdnevni rafting na Uni; ogled kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Posredujte nam vašo rezervacijo dvodnevnega izleta v Bihać, rafting na Uni in Veliko Kladušo ali povpraševanje za sindikalni izlet, kolektivni izlet ali društven izlet. Program in ponudbo bomo pripravili upoštevajoč vaše želje in vam jo dostavili v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE