Izlet Dunaj in Bratislava

Izlet v Bratislavo in Dunaj©wien.info

Termin:  2 dni po dogovoru

Program dvodnevnega izleta na Dunaj in v Bratislavo:

Prvi dan: Zgodnji jutranji odhod iz dogovorjenega mesta in vožnja proti Dunaju. Zunanji ogled rezidence Schönbrunn vključno z vrtovi in Glorietto. Vožnja po slovitem dunajskem ringu. Voden zunanji ogled mesta: rezidenca Hofburg, španska jahalna šola, grobnice Habsburžanov, Sacher hotel in katedrala sv. Štefana. Prosti čas. Obisk Praterja in vožnja s slovitim Riesenradom (doplačilo). Transfer v slovaško prestolnico Bratislavo. Namestitev v hotelu. Večerja. Nočitev.

Drugi dan:  Zajtrk v hotelu. Ogled mesta Bratislava in sprehod na bratislavski grad. Po želji še vožnja s slovitim oldtimerjem prešporáčikom (doplačilo). Prosti čas za samostojno raziskovanje mesta, kosilo in nakupe. Popoldanski odhod proti Sloveniji, kamor predvidoma prispemo v poznih večernih urah.

Cena izleta v Bratislavo in na Dunaj: 100€/osebo pri min 40 potnikov oziroma 117€/osebo pri min 30 potnikov in velja za odhod iz Maribora (Cena je odvisna od termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami ter namestitvijo voznika,
  • Namestitev v hotelu*** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona,
  • Vse zunanje oglede po programu – vključno z ogledom mestnega jedra na Dunaju in Bratislavi,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta ter ddv.

Doplačila po želji na licu mesta:

  • Enoposteljna soba 20€ na osebo na noč,
  • Vstopnine, osebna poraba in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam s postankom pri Hundertwasserju; OZN zgradbi in Donavskem stolpu; ogledom Zgornjega ali Spodnjega Belvederja; obisk živalskega vrta Dunaj; druženje na predbožičnem sejmu – predbožični Dunaj; vožnjo z ladjico po Donavi med Dunajem in Bratislavo; vzpon na razgledni stolp UFO nad Donavo; ogled mesta in gradu Devin; postanek ob povratku na Nežiderskem jezeru ali ogled druge zunanje in notranje znamenitosti po vašem izboru.

Posredujte nam vašo rezervacijo dvodnevnega izleta na Dunaj in Bratislavo ali povpraševanje za sindikalni izlet, kolektivni izlet oz. šolski izlet v okviru vaše zaključene skupine. Ponudbo prilagodimo vašim željam in vam jo posredujemo v čim krajšem možnem roku.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE