Izlet Gardaland

Izlet v zabaviščni park@gardaland.it

Termin:  1 dan po dogovoru za zaključene skupine

Program enodnevnega izleta v Gardaland: Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja v smeri Italije mimo Trsta in Benetk čez Padsko nižino in mimo Verone v smeri Milana. Prav kmalu bomo zavili v smeri Gardskega jezera, največjega jezera v Italiji v predgorju Dolomitov. V neposredni bližini se nahaja zabaviščni park Gardaland in bližnji akvarij Sea Life. V zabaviščnem parku Gardaland z več kot 40 atrakcijami bomo doživeli dan najlepših sanj poln iger, zabave in razvedrila. Popoldanski povratek proti Sloveniji kamor predvidoma prispemo v poznih večernih urah.

Cena enodnevnega izleta v Gardaland: 66€/osebo min 40 potnikov oziroma 79€/osebo min 30 potnikov oziroma 104€/osebo min 20 potnikov in velja za odhode iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami dveh voznikov,
  • Vstopnina v zabaviščni park Gardaland,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta v Gardaland ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Osebna poraba, zdravstveno zavarovanje, odpovednina, strošek dodatne prehrane: kosilo, morebitne dodatne vstopnine in aktivnosti izven programa.

Popusti: otroci imajo glede na starost popust v višini cenejše vstopnice napram odrasli.

SPECIALNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet v Gardaland lahko nadgradimo z nočnim Gardalandom, s postankom na drugih lokacijah, v Veroni, s podaljšanim izletom na Gardsko jezero, Benetke ali Milano, ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Posredujte nam vašo rezervacijo enodnevnega izleta v Gardaland ali povpraševanje za šolski izlet oz. zaključni izlet v okviru vaše zaključene skupine. Program popolnoma prilagodimo vašim željam in vam ponudbo posredujemo v čim krajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE