Izlet Grossglockner

Izlet v Visoke Ture@Grossglockner.at

Termin:  1 dan po dogovoru za zaključene skupine

Program enodnevnega izleta na Grossglockner ali Veliki Klek: Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja v smeri Avstrije mimo Beljaka in Špitala ob Dravi proti nacionalnem parku Visoke Ture, v katerem kraljuje Veliki Klek oz. po nemško Grossglockner. Prvi daljši postanek bomo naredili v slikoviti vasici Heilingeblut, kjer si bomo ogledali gotsko farno cerkvico sv. Vincenca v kateri hranijo stekleničko Kristusove krvi. Naš izlet na Grossglockner nadaljujemo po visokogorski panoramski cesti do razgledne ploščadi Franca Jožefa na višini 2369 m. Občudovali bomo mogočnost najvišje gore Avstrije – Grossglockner 3789 m – ki ga bomo imeli kot na dlani. Prosti čas za kosilo, fotografiranje svizcev, sprehode ali samostojne oglede. Ob doplačilu možnost spusta do največjega avstrijskega ledenika Pasterze. Naš zanimiv izlet nadaljujemo do turističnega letovišča Zell am See. Prosti čas za popoldansko kavico, jabolčni zavitek, sprehode ali samostojne oglede. Popoldanski povratek proti Sloveniji kamor prispemo v poznih večernih urah.

Cena enodnevnega izleta na Grossglockner: 34€/osebo min 40 potnikov ali 45€/osebo min 30 potnikov in velja za odhode iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami dveh voznikov,
  • Vstopnina za visokogorsko panoramsko cesto Grossglockner,
  • Vsi zunanji ogledi po programu,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta na Grossglockner s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji na licu mesta:

  • Vstopnine, osebna poraba, stroški prehrane in aktivnosti izven programa.

SPECIALNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet na Grossglockner lahko nadgradimo s planinskim izletom, postankom na drugih lokacijah, v Lienzu, s podaljšanim izletom na Tirolsko h Gorskemu zdravniku, ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Posredujte nam vašo rezervacijo izleta na Grossglockner ali povpraševanje za izlet v okviru vaše zaključene skupine. Odlična izbira za vaš društven, sindikalni ali kolektivni izlet. Program popolnoma prilagodimo vašim željam in vam ponudbo posredujemo v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE