Izlet München

Dvodnevni izlet v München ©cufar.si

Termin:  2 dni po želji zaključenih skupin

Program dvodnevnega izleta v München:

Prvi dan:  Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja skozi Avstrijo, mimo Salzburga do Műnchna. Z avtobusom se bomo zapeljali na krožno vožnjo skozi mesto. Videli bomo Bavarsko državno knjižnico, osrednji trg, kraljevi trg z znamenito Ludvikovo cesto, Pinakoteko ter druge znamenitosti ob poti. Da pa se ne bomo ves čas samo vozili, se bomo tudi sprehodili čez mesto mimo bogate mestne tržnice, cerkev svetega Mihaela ter na Marienplatzu doživeli utrip bavarske prestolnice. Sledil bo prosti čas za samostojno raziskovanje mesta ali nakupe. Pozno popoldan namestitev v hotelu. Večerja. Prosti večer lahko izkoristimo za obisk ene izmed bavarskih pivnic. Nočitev.

Drugi dan:  Zajtrk v hotelu. Odpeljali se bomo v smeri olimpijske vasi ter se povzpeli na olimpijski stolp. Iz višine 181 metrov bomo občudovali panoramski pogled na bavarsko prestolnico. Sledil bo ogled BMW muzeja, kjer bomo lahko spoznali vse novosti na tržišču istoimenske znamke. Sledila bo še vožnja do znane Allianz arene, kjer igra nogometni klub FC Bayern. Ogled stadiona. Popoldan povratek proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Cena dvodnevnega izleta v München: 169€/ osebo pri min 40 prijavljenih oz. 190€/ osebo pri min 30 prijavljenih in velja za odhod iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, tunelninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami ter namestitvijo voznika,
  • Namestitev v hotelu 3*** lokalne kategorije na območju Münchna na bazi polpenziona v dvoposteljnih sobah z vključeno turistično takso,
  • Vstopnine in ogledi po programu: Olimpijski stolp, Allianz arena, BMW muzej,
  • Priprava, organizacija in izvedba ekskurzije v München s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Sporočite ob prijavi: Odpovednina, turistično zavarovanje, enoposteljna soba,
  • Dodatne vstopnine, aktivnosti izven programa in osebna poraba, stroški dodatnih obrokov.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Dvodnevni izlet v München lahko nadgradimo z ogledom tehničnega muzeja; z obiskom živalskega vrta v Münhcnu; z udeležitvijo na Oktoberfestu; z ogledom treh bavarskih gradov (Linderhod, Neuschwanstein, Herrenchiemsee); z obiskom Salzburga (rudnik soli, Mozartova rojstna hiša); z podaljšanjem programa za dodaten dan; z ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vaš dvodnevni izlet v München lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE