Izlet po Prekmurju©rtvslo.si

Termin:  1 dan po dogovoru

Program enodnevnega izleta po Prekmurju:  Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja proti SV Slovenije proti Prekmurju. Zapeljali se bomo do Renkovcev, kjer bo sledila predstavitev podjetja Lušt in rastlinjakov z degustacijo okusnih paradižnikov Lušt. Naš izlet po Prekmurju nadaljujemo do Dobrovnika v bližini katerega se nahaja Tropski vrt in vrt orhidej. Z lokalno vodnico se podamo na voden ogled. Vsak udeleženec pa prejme posebno darilo. Zapeljali se bomo do Lendave, kjer se po želji in ob doplačilu lahko ustavimo na kosilu. Po okrepčitvi vzpon po stopnicah ali z dvigalom na razgledni stolp Vinarium od koder se nam odpre pogled kar na tri države in čudovite Lendavske gorice. Ob vrnitvi bomo še obiskali Bukovniško jezero, kjer bo čas za sprehode, bioenergetske točke ali za okrepčitev. Popoldanski povratek proti domu, kamor prispemo v večernih urah.

Cena izleta v Prekmurje: 32€/osebo min 40 potnikov ali 38€/osebo min 30 potnikov in velja za odhode iz Maribora (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

 • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami voznika,
 • Vstopnina in voden ogled Tropskega vrta in orhidej,
 • Posebno presenečenje – darilo v vrednosti 5€,
 • Predstavitev in ogled Lušt-a ter degustacija,
 • Vsi zunanji ogledi po programu,
 • Priprava, organizacija in izvedba izleta ter ddv.

Doplačila po želji na licu mesta:

 • Kosilo v lokalni restavraciji ali kmečkem turizmu,
 • Vstopnina na stolp Vinarium 5€/ osebi v primeru skupinske karte, sicer 7€/ osebo,
 • Vstopnine, osebna poraba in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet v Prekmurje lahko nadgradimo s kopanjem v izbranih termah, ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Posredujte nam vašo rezervacijo izleta v Prekmurje ali povpraševanje za izlet v okviru društva, sindikata ali kolektiva. Z veseljem bomo upoštevali vaše želje in vam ponudbo posredovali v najkrajšem možnem času.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaše sporočilo

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE