Izlet Ptuj Kurentovanje 2020

Izlet na Ptuj©panoramic-dmc.com

Termin:  pustna nedelja ali drug termin s prilagojenim programom

Program enodnevnega izleta na Ptuj z ogledom Kurentovanja:

Odhod iz dogovorjenega mesta v osrednji Sloveniji in vožnja v smeri Štajerske mimo Celja do štajerske prestolnice Maribor. Sledi ogled medičarske delavnice, ki se razvija pod spretnimi prsti edinstvenih in redkih mojstrov na Slovenskem. Degustacija medičarskih in lectarskih izdelkov. Prosti čas za kavico. Nadaljujemo z vožnjo na Vurberk, ki slovi po Vurberškem festivalu. Sprehodili se bomo mimo bioenergetskih točk in pustolovskega parka na grad Vurberk, od koder se nam odpira pogled na širno Dravsko polje, Pohorje, Kozjak, podaljške Karavank in Maribor. Pot nas bo vodila skozi Ptujske gorice do zibelke kurentovanja: mesto Ptuj. Po zaužitju okusnega pustnega krofa sledi prosti čas za ogled 58. mednarodne pustne in karnevalske povorke, ki je gosti nastopajoče iz različnih koncev Evrope. Polni vtisov se bomo zadovoljni v popoldanskih urah vrnili proti domu, kamor prispemo v večernih urah.

Cena izleta na Ptuj na Kurentovanje: 25€/osebo min 45 potnikov ali 33€/osebo min 35 potnikov in velja za odhode iz osrednje Slovenije (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnico voznika,
  • Ogled medičarske delavnice in degustacija,
  • Ptujski pustni krof,
  • Vsi zunanji ogledi po programu,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta ter ddv.

Doplačila po želji na licu mesta:

  • Vstopnine, degustacije, strošek dodatne prehrane: kosilo, osebna poraba in aktivnosti izven programa.

SPECIALNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa izleta vašim željam. Enodnevni izlet na Ptuj (Kurentovanje) lahko nadgradimo z ogledom Maribora, degustacijo vina v Slovenskih Goricah ali Halozah, kosilom na domačem kmečkem turizmu s štajersko kulinariko, izletom na Ptujsko goro ali Pohorje,  ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Posredujte nam vašo rezervacijo izleta na Ptuj / Kurentovanje ali povpraševanje za izlet v okviru vaše zaključene skupine. Odlična izbira za vas sindikalni izlet, društven izlet ali kolektivni izlet. Brezplačno vam pripravimo ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

 

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE