Šibeniški otoki in CMC koncert Vodice©apartmanija.hr

Zakaj z nami na ta izlet?

 • Odkrivamo neznane/ manj znane otoke Šibeniškega arhipelaga,
 • Krajši planinski izleti & kopanje čez dan,
 • Večerna zabava na CMC koncertu v Vodicah – oba večera!
 • Voden ogled Šibenika z lokalno vodnico.

Termin: 12. – 14. junij 2020 (3 dni, petek – nedelja)  ZBIRAMO PRIJAVE po 199 € na info@izimanija.si

Program aktivnega potovanja po Šibeniškem arhipelagu:

Prvi dan: Odhod iz dogovorjenega mesta iz Maribora in Ptuja ter vožnja proti Dalmaciji. Zapeljali se bomo na otok Kaprije, ki velja za enega najbolj sončnih na Jadranu. Podali se bomo čez nekoč poraščen otok, a so ga posekali zaradi žganja apna. Morje bo že toplo, tako da tudi kopanja ne bo manjkalo. Povratek na celino in namestitev v hotelu v Vodicah. Večerja. Večerna zabava na CMC koncertu – le nekaj minut hoje od hotela. Nočitev. (2 uri hoje)  

Drugi dan: Zajtrk. S trajektom se bomo odpeljali na največji in najbolj oddaljeni poseljeni otok Šibeniškega arhipelaga – Žirje. Sledi krajše planinarjenje po otoku in možnost kopanja. Povratek v Vodice. Večerja. Večerna zabava na CMC koncertu. Nočitev. (3 ure hoje)  

Tretji dan: Zajtrk. Odpeljali se bomo na otok Prvić ter se sprehodili na najvišji Vitković 79 m. Opoldanski voden ogled Šibenika z lokalno vodnico. Malo prostega časa. Popoldanski povratek proti Sloveniji, kamor prispemo v večernih urah. (1 ura hoje)

[izvedba programa je odvisna od urnika katamaranskih in trajektnih povezav]

Dokumenti: veljavna slovenska osebna izkaznica; evropska kartica zdravstvenega zavarovanja, komercialno zdravstveno zavarovanje

Cena planinskega potovanja znaša pri min 40 potnikih 199 € po osebo akcijska cena za prijave do 1. aprila 2020

Redna cena: 229 € po osebi

Vključeno:

 • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški ter dnevnicami in namestitvijo voznika,
 • Namestitev v hotelu 3*** v Vodicah v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona z vključeno turistično takso,
 • Katamaranski in trajektni prevozi po programu,
 • Voden ogled Šibenika z lokalnim vodnikom,
 • CMC koncert 12.6. in 13.6. 2020 v Vodicah,
 • Priprava, organizacija in izvedba treking potovanja s slovenskim spremstvom ter ddv.

Doplačila po želji:    *naknadne spremembe glede doplačil niso možne

 • Enoposteljna soba 32 € (sporočit ob prijavi)
 • Odpovednina znaša 11 € (sporočit ob prijavi)   Kaj je vključeno?
 • Zdravstvena in nezgodna zaščita z asistenco v tujini v višini 7 € /čas trajanja potovanja (sporočit ob prijavi) Kaj je vključeno?
 • Vstopnine, manjše napitnine, morebitne podkupnine, ostala prehrana, nakupi lokalnih izdelkov, osebna poraba, aktivnosti izven programa in vse ostalo kar ni navedeno pod ”vključeno”.

Informacije in prijave na info@izimanija.si do zapolnitve prostih mest. Po pisni potrditvi prijave nakažete 100 € akontacije v roku 3 delovnih dni na SI56 6100 0002 0237 748 (Izimanija d.o.o., Grajena 74, 2250 Ptuj). Sklic/Referenca SI 00 1212 Namen: VODICE. BIC/SWIFT: HDELSI22. Koda namena: SCVE. S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Izimanija d.o.o. in se z njimi strinjate. Razlika se poravna najkasneje 30 dni pred odhodom.

*V primeru nezadostnega števila prijavljenih do 2 mesecev pred odhodom se potovanje odpove. Udeleženci dobijo vrnjen celotni vplačan znesek.

**Če ne želite hoditi na (planinske) izlete si lahko oblikujete dan po svoje.

PONUDBA za zaključene skupine: Program prilagodimo vašim željam. Aktivni tridnevni izlet v okolici Šibenika in Vodic lahko nadgradimo s podaljšanim izletom na Kornate, Telaščico ali druge Jadranske otoke, ter NP Krka. Posredujte nam vašo rezervacijo planinarjenja po Šibeniškem otočju ali povpraševanje za vaš planinski izlet v okviru planinskega društva (PZS). Pripravimo vam ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  Vaše sporočilo

   

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE