Treking Ciper©forkandfoot.com                                                                                                                                                                                                                   

Termin: 03. – 10. april 2020 (8 dni)  POTRJEN ODHOD – zadnja prosta mesta (1) na info@izimanija.si

Program aktivnega potovanja po Cipru:

Prvi dan: Transfer iz MB, CE, LJ do bližnjega letališča. Direktni polet na ciprsko letališče Larnaca Glafcos Clerides LCA 2 m nad morjem. Transfer do gorske vasice v parku Troodos, kjer bomo nameščeni 3 noči. Glede na urnik poletov prost čas za samostojno raziskovanje okolice ali počitek.

Drugi dan: Zajtrk. Podali se bomo na krožno pot po osrčju masiva iz naselja Troodos 1720 m. Naša prva postojanka bo razglednik Pouziaris 1580 m. V nadaljevanju dneva bomo hodili po gozdnem parku Troodos na višini 1600-1700 m. Pot bo potekala večinoma po gozdovih; ustavljali se bomo na razglediščih. (5 ur hoje)

Tretji dan: Zajtrk. Hodili bomo okrog najvišjega vrha Cipra praktično po izohipsi 1730-1830 m nad morjem, tako da bo pot praktično brez večjih vzponov ali spustov. V popoldanskih urah bomo tudi osvojili najvišji vrh Cipra – Mount Olympos 1952 m. (5 ur lahkotne hoje)

Četrti dan: Zajtrk. Odpravili se bomo raziskovati zahodni del otoka. Planinarili bomo po poti priljubljene ciprske boginje Afrodite. Najvišja točka dneva bo razgledni Mouti tis Sotiras 370 m. Ob zaključku trekinga se bomo okrepčali pri Afroditinem bazenu. Transfer do mesta Limassol, kjer bomo bivali 4 noči. (3 ure hoje)

Peti dan: Zajtrk. Dan bomo izkoristili za celodnevni izlet v ciprsko prestolnico Nikozijo oz. Lefkozijo po sredini katere poteka meja med grškim in turškim delom Cipra. Prav zanimivo je sredi uličic prečkati državno mejo. Povratek v hotel. (dan brez hoje)

Šesti dan: Zajtrk. Odpravili se bomo do rojstnega mesta boginje Afrodite Petra tou Romiou, kjer se bomo sprehajali po plaži in morda tudi skočili v vodo. Povratek v hotel. Popoldanski prosti čas za samostojno raziskovanje Limassola. (2-3 ure hoje)

Sedmi dan: Zajtrk. Dan za hedonistično hojo ob obali Sredozemskega morja. Popoldanski prosti čas za kopanje na plaži Nissi za katero se govori, da je kot raj na Zemlji. Povratek v hotel. Še zadnji nakupi in pakiranje. (2-3 ure hoje)

Osmi dan: Lunch-paket ali zajtrk. Odhod na letališče. Polet Larnaca Ciper – bližnje letališče. Transfer do Slovenije, kamor prispemo v večernih urah.

*potek prvega in zadnjega dne je odvisen od urnika poletov.

Dokumenti: veljavna slovenska osebna izkaznica; za prečkanje meje v Nikoziji priporočamo še slovenski potni list; komercialno zdravstveno zavarovanje

Cena trekinga po Cipru pri min 15 potnikih znaša 999 € na osebo 

950 € na osebo za prijavo na dan mučenikov

Vključeno:

 • Povratna letalska vozovnica Dunaj – Larnaca, Ciper – bližnje letališče z vključeno oddano prtljago (1 kos) in ročno prtljago (1 kos),
 • Povratni letališki transfer na relaciji Slovenija (MB, CE, LJ) – bližnje letališče Dunaj,
 • Namestitev v hotelu turistične kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona z vključeno turistično takso (3 x v parku Troodos; 4 x v Limassolu),
 • Organiziran prevoz po južnem Cipru po programu od letališča do letališča (minibus in podobno),
 • Priprava, organizacija in izvedba treking potovanja s slovenskim spremstvom ter ddv.

Doplačila po želji:    *naknadne spremembe glede doplačil niso možne

 • Enoposteljna soba 182 € (sporočit ob prijavi)
 • Odpovednina znaša 46 € (sporočit ob prijavi)   Kaj je vključeno?
 • Zdravstvena in nezgodna zaščita z asistenco v tujini v višini 15 € /čas trajanja potovanja (sporočit ob prijavi) Kaj je vključeno?
 • Vstopnine, manjše napitnine, morebitne podkupnine, ostala prehrana, nakupi lokalnih izdelkov, osebna poraba, aktivnosti izven programa in vse ostalo kar ni navedeno pod ”vključeno”.

Informacije in prijave na info@izimanija.si do zapolnitve prostih mest. Po pisni potrditvi prijave nakažete 350 € akontacije v roku 3 delovnih dni na SI56 6100 0002 0237 748 (Izimanija d.o.o., Grajena 74, 2250 Ptuj). Sklic/Referenca SI 00 1952. Namen: CIPER. BIC/SWIFT: HDELSI22. Koda namena: SCVE. S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Izimanija d.o.o. in se z njimi strinjate. Razlika se poravna najkasneje 30 dni pred odhodom.

*V primeru nezadostnega števila prijavljenih do 4 mesecev pred odhodom se potovanje odpove. Udeleženci dobijo vrnjen celotni vplačan znesek.

PONUDBA za zaključene skupine: Program prilagodimo vašim željam. Planinsko potovanje po Cipru lahko nadgradimo s podaljšanim izletom na severni turški Ciper. Posredujte nam vašo rezervacijo planinarjenja po Cipru ali povpraševanje za vaš planinski izlet v okviru planinskega društva (PZS). Pripravimo vam ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  Izberi termin:

  Izberi doplačila:

  Vaše sporočilo

  Kako se prijavim? Svojo prijavo nam pošljite preko kontaktnega obrazca ali na elektronski naslov info@izimanija.si v katerem navedete:

  • ime in priimek (kot v potnem listu)
  • na katero destinacijo se prijavljate
  • vašo telefonsko številko
  • želje glede morebitnih doplačil
  • posebnosti glede potovanja (zdravstvene ali prehranske posebnosti, želje glede spalnega reda, …)

  V kolikor se prijavljate skupaj s partnerjem navedite podatke obeh. Za potrditev prijave je potrebno vplačilo akontacije. Podatki za nakazilo so navedeni zgoraj. Prav tako nam pošljite fotokopijo potnega lista na sedež podjetja ali skeniran na naš email.

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE