Planinarjenje po Hvaru & Pakleni otoki

Termin 1  (5 dni; sreda – nedelja)  – Potrjeno – polnimo skupino  na info@izimanija.si

Termin 2: po dogovoru za zaključene skupine

Program petdnevnega planinarjenja po Hvaru:

Prvi dan: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta (Maribor, Ptuj) in vožnja v smeri Dalmacije. V Splitu bo čas za kavico in da se navadimo na dalmatinski hedonizem. Trajekt Split – Stari grad nas bo v dveh urah skozi Splitska vrata prepeljal na otok Hvar. Namestitev v hotelu. Večerja. Nočitev.

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Naš prvi planinski izlet po Hvaru. Iz Milne se bomo povzpeli na Motokit 334 m. Po malici bomo nadaljevali do idiličnega naselja Velo Grablje, kjer sledi počitek. Nadaljujemo preko Vetrnice do Starega gradu. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)

Tretji dan: Zajtrk v hotelu. Planinski izlet po gričkih nad Hvarom – osvojili bomo Napoleon 227 m in Španjolo 102 m. Samostojni ogled mesta Hvar. Popoldanski izlet z ladjio na Paklene otoke, kjer je možnost kopanja, prehrane ali samostojnih sprehodov. Večerja. Nočitev. (1 -2 uri hoje)

Četrti dan: Zajtrk v hotelu. Naš najdaljši planinski izlet na Hvaru. Povzpeli se bomo na najvišji vrh otoka – Sv. Nikola 628 m. Izbrali bomo višje izhodišče, da ne bomo preveč energije porabili za naporen vzpon in sestopili po drugi poti. Krajši postanek v hrvaških Benetkah – Vrboska, kjer bomo obiskali Ribiški muzej. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)

Peti dan: Zajtrk v hotelu. Panoramska vožnja z avtobusom čez celotni otok do Sućuraja, kjer je postavljen čudovit svetilnik. Odhod na trajekt Sućuraj – Drvenik. Daljši postanek za samostojni ogled Makarske ter možnost kosila in krajši postanek pri svetišču Vepric (hrvaški Lurd). Povratek proti Sloveniji kamor prispemo v večernih urah.

Cena planinskega potovanja po Hvaru pri min 40 udeležencih znaša  €/osebo do zapolnitve prostih mest

Vključeno:

 • Avtobusni prevoz na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški, parkirninami in dnevnicami voznika,
 • Trajektna vožnja z avtobusom na relaciji Split – Stari Grad (Hvar); Sućuraj – Drvenik,
 • Namestitev v hotelu*** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi samopostrežnega polpenziona z vključeno turistično takso ter pijačo dobrodošlice, 
 • Brezplačna pijača ob večerji (all-you-can-drink pivo, vino, sok, voda),
 • Uporaba notranjega in zunanjega bazena ter fitnesa, 
 • Vstopnina in ogled Ribiškega muzeja v Vrboski,
 • Ogled tradicionalne destilarne sivke,
 • Degustacija domačega vina in ostalih otoških dobrot,
 • Priprava, organizacija in izvedba ter ddv.

Možna doplačila:   *kasnejše spremembe niso mogoče!

 • Enoposteljna soba  €/ osebi za celotno bivanje, (sporočit ob prijavi)
 • Soba s pogledom na morje  € na sobo za celotno bivanje – omejeno število (sporočit ob prijavi),
 • Odpovednina znaša  € (sporočit ob prijavi) Kaj je vključeno?
 • Zdravstvena in nezgodna zaščita za potovanje v tujini   €/ osebo za čas trajanja potovanja (sporočit ob prijavi), Kaj je vključeno?
 • Hrana in pijača čez dan; osebna poraba; napitnine; izlet z ladjico na Paklene otoke cca 60 HRK/ osebi; dodatne vstopnine in aktivnosti izven programa ter kar ni navedeno pod ”vključeno”.

Informacije in prijave na: info@izimanija.si  do zasedbe prostih mest. Ob prijavi je potrebno vplačati akontacijo  € v roku 3 delovnih dni na transakcijski račun Izimanija d.o.o., Grajena 74, 2250 Ptuj: SI56 6100 0002 0237 748. Sklic/Referenca: SI 00 563. Namen: HVAR. BIC/SWIFT: HDELSI22. Koda namena: SCVE. S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Izimanija d.o.o. in se z njimi strinjate. Razlika se poravna najkasneje 30 dni pred odhodom.

Svojo prijavo ali povpraševanje lahko posredujete preko spodnjega obrazca: 

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  Izberi termin (obvezno)

  Izberi doplačila

  Vaše sporočilo

   

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE