Prvomajsko planinarjenje po Korčuli©korculavelaluka.com

Tokratni prvomajski dopust bomo izkoristili za raziskovanje Korčule – otok Oliverja Dragojevića in Marca Pola. Osvajali bomo najvišje vrhove, si ogledali mesti Korčula in Vela Luka in se skopali v osvežujočem Jadranskem morju. Se vidimo?

Termin 1: 29. april – 3. maj 2020  (5 dni; sreda – nedelja)  – ZADNJA PROSTA MESTA na info@izimanija.si

Termin 2: po dogovoru za zaključene skupine

Program petdnevnega planinarjenja po Korčuli:

Prvi dan: Odhod v jutranjih urah iz Ptuja in vožnja v smeri Splita. Trajekt na Korčulo – Vela Luka. Namestitev. Večerja. Nočitev.

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Vzpon na najvišji vrh Korčule – Klupca 569 m in na nižji razglednik Kom 508 m. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)

Tretji dan: Zajtrk v hotelu. Povzpeli se bomo na Hum 376 m, ki kraljuje nad Velo Luko. Popoldan prosti čas v Veli luki, v iskanju Oliverja Dragojevića. Večerja. Nočitev. (3-4 ure hoje).

Četrti dan: Zajtrk v hotelu. Raziskovali bomo zanimiv rezervat Kočje. Popoldan pa se sprehodili po eni izmed številnih poučnih poteh Korčule. Večerja. Nočitev. (3-4 ure hoje)

Peti dan: Zajtrk v hotelu. Voden ogled mesta Korčula z lokalno vodnico. Sprehod do Vele Špile 130 m na pobočjih Pinskega rata (na fotografiji). Popoldanski trajekt za Split. Povratek proti Sloveniji kamor prispemo v poznih večernih urah.

Plan je le okviren, do izvedbe so možne spremembe! Ostale informacije ob koncu prijav.

Dokumenti: veljavni osebni dokument, evropska kartica zdravstvenega zavarovanja, planinska izkaznica s plačano članarino za tekoče leto.

Cena planinskega potovanja po Korčuli pri min 40 udeležencih znaša 335 €/osebo

Vključeno:

 • Avtobusni prevoz na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški, parkirninami in dnevnicami voznika,
 • Trajektna vožnja z avtobusom na relaciji Split – Vela luka (Korčula) – Split,
 • Namestitev v hotelu**** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona z vključeno turistično takso – resort Port 9 v mestu Korčula,
 • Lokalna turistična vodnica za ogled Korčule,
 • Planinska majica Izimanije,
 • Priprava, organizacija in ddv.

Možna doplačila:   *kasnejše spremembe niso mogoče!

 • Enoposteljna soba 75 €/ osebi za celotno bivanje, (sporočit ob prijavi)
 • Odpovednina znaša 20 € (sporočit ob prijavi) Kaj je vključeno?
 • Zdravstvena in nezgodna zaščita za potovanje v tujini 9 €/ osebo za čas trajanja potovanja (sporočit ob prijavi), Kaj je vključeno?
 • Hrana in pijača čez dan; osebna poraba; napitnine; dodatne vstopnine in aktivnosti izven programa ter kar ni navedeno pod ”vključeno”.

Informacije in prijave na: info@izimanija.si  do zasedbe prostih mest. Ob prijavi je potrebno vplačati akontacijo 100 € v roku 3 delovnih dni na transakcijski račun Izimanija d.o.o., Grajena 74, 2250 Ptuj: SI56 6100 0002 0237 748. Sklic/Referenca: SI 00 569. Namen: KORČULA. BIC/SWIFT: HDELSI22. Koda namena: SCVE. S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Izimanija d.o.o. in se z njimi strinjate. Razlika se poravna najkasneje 30 dni pred odhodom.

Svojo prijavo ali povpraševanje lahko posredujete preko spodnjega obrazca: 

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  Izberi termin

  Izberi doplačila:

  Vaše sporočilo

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE