Planinarjenje po Mljetu©holiday-rentals-mljet.com

Termin: zbiramo info prijave na info@izimanija.si 

Termin: 5-6-7 dni po dogovoru za planinska društva (priporočamo spomladanski ali jesenski termin)

Program šestdnevnega planinarjenja / treking potovanja po Mljetu:

Prvi dan: Odhod v zelo zgodnjih jutranjih urah iz Maribora in Ptuja. Vožnja mimo Zagreba, skozi dolino Neretve v smeri južne Dalmacije. Voden ogled Dubrovnika z lokalno vodnico. Transfer do polotoka Peljašac in vožnja na otok Mljet. Namestitev. Večerja. Nočitev. 

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Naš prvi planinski izlet po Mljetu bo bolj lahkotnejši do rta Lenga ter do Malega in Velikega jezera vse do hotela v Pomeni. Večerja. Nočitev. (3-4 ure hoje) 

Tretji dan: Zajtrk v hotelu. Prehodili bomo ”put po vrsima”, ki vključuje najbolj razgledne vrhove otoka, med najbolj znanimi Montukuc 235 m, Veliki Planjak 391 m in Grabova glava 384 m. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje) 

Četrti dan: Zajtrk v hotelu. Izlet po Mljetu na vzhodni del otoka. Vzpon na razglednik Planjak. Sprehod do plaže Saplunara in plaže Blace, kjer so pred leti snemali resničnostni šov Survivor. Večerja. Nočitev. (2-3 ure hoje)

Peti dan: Zajtrk v hotelu. Dan za pravo planinarjenje po Mljetu. Iz Babinega Polja se bomo povzpeli na najvišji vrh Mljeta – Veliki Grad 514 m. Nato se bomo spustili do morja in si ogledali znamenito Odisejevo špiljo.  Povratek do Babinega Polja. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)

Šesti dan: Zajtrk v hotelu ali lunch-paket. Odhod na trajekt in vožnja s trajektom na relaciji Sobra – Praprotno. Postanek v srednjeveškem mestecu Ston, kjer se lahko sprehodimo po obzidju podobnemu kitajskemu zidu. Povratek proti Sloveniji kamor prispemo predvidoma v večernih urah. 

Cena planinarjenja po Mljetu je  /osebo       //potekla ponudba//

Vključeno:

 • Organiziram prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški ter dnevnicami voznika,
 • Trajektna vožnja z avtobusom na relaciji Prapratno (Pelješac) – Sobra (Mljet) – Prapratno,
 • Namestitev v Pomeni v hotelu Odisej*** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona,
 • Voden ogled Dubrovnika z lokalno vodnico in bus taksa za vstop v mesto, 
 • Lokalni vodnik za planinske izlete po Mljetu, 
 • Priprava, organizacija in ddv.

Možna doplačila:

 • Enoposteljna soba 120 €/ celotno bivanje (sporočit ob prijavi)
 • Odpovednina znaša  € (sporočit ob prijavi) Kaj je vključeno?
 • Zdravstvena in nezgodna zaščita za potovanje v tujini 11 €/ osebo za čas trajanja potovanja (sporočit ob prijavi), Kaj je vključeno?
 • Vstopnina v NP Mljet, osebna poraba, stroški dodatnih obrokov in pitne vode..
 • Morebitne vstopnine na licu mesta (po želji): knjižica Mljetska planinska transverzala cca 50 HRK, vstopnina na Stonske zidine cca 40HRK/ osebo, izlet z ladjico na otoček Sv. Marije, vožnja s polpodmornico, …

Posredujte nam vašo rezervacijo planinarjenja po Mljetu ali povpraševanje za vašo planinsko skupino (planinsko društvo). Pripravimo vam ugodno ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam. 

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  Vaše sporočilo

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE