Treking potovanje Omiš

Planinarjenje po Omiški Dinari© dinaridestrails.org

Atraktivno planinarjenje v okolici idiličnega Omiša. Preplet narave in kulture ob izlivu reke Cetine. Povzpeli se bomo na najvišji vrh Omiške Dinare in se kopali v morju.

Termin:  4 dni po dogovoru za planinska društva (priporočamo spomladanski ali jesenski termin)

Program planinarjenja / treking potovanja po Omišu, Omiški rivijeri in Omiški Dinari:

Prvi dan: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Zagreba, Gospića in skozi Split do čudovite Omiške rivijere in mesta Omiš. Po namestitvi v hotelu sledi naš prvi planinski izlet nad Omišem. Skozi Naklice se bomo povzpeli na razglednik Komorjak 195m, od koder imamo čudovit pogled na kanjon Cetine. Samostojni ogled Omiša. Večerja. Nočitev. (3 ure hoje)

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Iz Omiša se bomo povzpeli na trdnjavo Fortica 303m in naprej do Visuč grada 335m. Spust do Radmanovih Mlinic ob reki Cetini, kjer sledi okrepčilo. Izlet po Cetini z ladjico nazaj do Omiša ali povratek z avtobusom. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)

Tretji dan: Zajtrk v hotelu. Osvojili bomo najvišji vrh Omiške Dinare. Iz naselja Podašpilje se bomo povzpeli na greben Omiške Dinare in nadaljevali do planinskega zavetišča Luda kuća. Sledi vzpon na vrh Kula 863m in sestop v Omiš. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)

Četrti dan: Zajtrk v hotelu. Izlet v antično Salono, ki je rojstno mesto cesarja Dioklecijana. Samostojni ogled mesta Trogir in prosti čas za kosilo, nakupe ali sprehode po otoku Trogir ali Čiovo. Povratek proti Sloveniji kamor prispemo predvidoma v večernih urah.

Cena štiridnevnega planinarjenja v okolici Omiša: 199€/osebo pri min 45 potnikih ali 215€/ osebo pri min 30 potnikih in velja za odhode iz Slovenije (Cena je informativna in je odvisna od mesta in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški in dnevnicami voznika,
  • Namestitev v hotelu*** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona z vključeno turistično takso,
  • Priprava, organizacija in izvedba ter ddv.

Možna doplačila:

  • Enoposteljna soba 12€ / osebo na noč,
  • Ogled ostankov Salone 30 HRK / osebi,
  • Izlet z ladjico po Cetini,
  • Vstopnine, osebna poraba in aktivnosti izven programa.

Posredujte nam rezervacijo planinarjenja po Omiški Dinari ali povpraševanje za vaš planinski izlet v okviru planinskega društva (PZS), saj imate možnost prilagoditve programa vašim željam. Ponudbo vam posredujemo v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE