Planinarjenje po Pelješcu©happytovisit.com

Pelješac je priljubljena destinacija za planinarjenje, kolesarjenje ali druge vrste aktivnega turizma. Osvojimo skupaj najvišji vrh Pelješca, druge razgledne vrhove in znamenitosti.

Termin: 5 dni po dogovoru za planinska društva (priporočamo spomladanski ali jesenski termin)

Program petdnevnega planinarjenja / treking potovanja po Pelješcu:

Prvi dan: Odhod v zgodnjih jutrajnih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja v smeri Dalmacije mimo Splita do mesta Ploče. Enourna vožnja s trajektom na relaciji Ploče – Trpanj (Pelješac). Sprehod po Trpnju in s postanki na razglediščih do Orebiča. Namestitev v hotelu na Pelješcu. Večerja. Nočitev.

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Naš prvi planinski izlet po Pelješcu. Povzpeli se bomo na razglednik Sveti Ivan 501m. Večerja. Nočitev. (3-4 ure hoje)

Tretji dan: Zajtrk v hotelu. Iz Bila Ploča se bomo med vinogradi sprehodili so Podobuče ob morju, kjer bo čas za kopanje.  Večerja. Nočitev. (3-4 ure hoje)

Četrti dan: Zajtrk v hotelu. Planinski izlet na najvišji vrh polotoka Pelješac – Sv. Ilija 961m. Z vrha bomo lahko občudovali otoke Hvar, Korčulo, Mljet, Lastovo, Brač kakor tudi celinsko Hrvaško in BIH. Večerja. Nočitev. (5-6 ur hoje)

Peti dan: Zajtrk v hotelu ali lunch-paket. Zgodnji odhod na trajekt. Izlet v Međugorje, obisk romarskega središča. Povratek proti Sloveniji kamor prispemo v (poznih) večernih urah.

Cena planinskega potovanja po Pelješcu je  €/osebo pri min 45 udeležencih ali  €/osebo pri min 30 udeležencih in velja za odhode iz Slovenije. (Cena je informativna in je odvisna od mesta in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

 • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški ter dnevnicami voznika,
 • Trajektna vožnja z avtobusom na relaciji Ploče – Trpanj (Pelješac) – Ploče,
 • Namestitev v hotelu*** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona,
 • Priprava, organizacija in izvedba ter ddv.

Možna doplačila:

 • Enoposteljna soba 13€/ osebi na noč,
 • Izlet na Korčulo v mesto Korčula (trajekt Orebić – Dominče),
 • Osebna poraba, vstopnine, stroški dodatne prehrane in pijače ter aktivnosti izven programa.

Posredujte nam vašo rezervacijo planinarjenja po Pelješcu ali povpraševanje za vaš planinski izlet v okviru planinskega društva (PZS). Program prilagodimo vašim željam in vam posredujemo ponudbo v najkrajšem možnem času.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaše sporočilo

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE