Turno smučanje Arslanbob Kirgizija

Turno smučanje Kirgizija©lenin-peak.net

Termin 1: zima 2020 (8 dni) –  info@izimanija.si  – zbiramo info prijave – individualni odhodi & izvedba z lokalnim vodnikom

Program turnega smučanja Arslanbob, južna Kirgizija:

Prvi dan: Zbor na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana LJU. Polet preko vmesnega letališča proti Kirgiziji.

Drugi dan: Pristanek na letališču Oš OSS, ki je južna kirgiška prestolnica. Srečanje z lokalnim predstavnikom in transfer do 200 km oddaljene vasice Arslanbob 1600 m. Namestitev v penzionu. Večerja.

Tretji dan: Zajtrk. Dan za kulturno-zgodovinsko raziskovanje okolice in ogled spominskega kompleksa Uzgen. Območje je poznano po orehovih gozdovih. Večerja. Nočitev.

Četrti do sedmi dan: 4-dnevno turno smučanje off-piste skupaj z lokalnim turno smučarskim vodnikom. Najvišja višina, ki se bo dosegla je 3800 m.

Osmi dan: Zajtrk. Zapustili bomo gostoljubni Arslanbob in se odpeljali v Oš. Čaka nas le še polet preko vmesnega letališča proti Sloveniji.

*Program prvega in zadnjega dne je odvisen od izbire in urnika poletov.

Oprema: turno smučarska oprema in topla zimska oblačila – Seznam opreme prejmete naknadno.

Dokumenti: Potni list EU, ki velja še vsaj 6 mesecev po predvidenem izstopu iz države; komercialno zdravstveno zavarovanje za cel svet, ki vključuje tudi stroške morebitnega reševanja v Kirgiziji (do višine 4000 m).

Cena turnega smučanja Arslanbob znaša 999 € na osebo + letalska karta  (trenutna cena povratne karte iz Ljubljane znaša 425 €)

Vključeno:

  • Namestitev v penzionih (t.i. guesthouse) brez nacionalne kategorizacije v Arslanbobu v dvoposteljnih sobah na bazi POLNEGApenziona,
  • Vsi prevozi po Kirgiziji po programu (Oš – Arslanbob – Oš),
  • Lokalni angleško govoreči turno smučarski vodnik v Kirgiziji,
  • Priprava in organizacija turnega smučanja Arslanbob.

Možna doplačila oz. ni vključeno:

  • Enoposteljna soba, ko smo v hotelu ali guest-house 30 €/noč, (sporočit ob prijavi)
  • Odpovednina znaša 46 € (sporočit ob prijavi) Kaj je vključeno?
  • Zdravstvena in nezgodna zaščita za potovanje v tujini 37 €/ osebo za čas trajanja potovanja (sporočit ob prijavi),    Kaj je vključeno?
  • Prevoz od doma do letališča in nazaj; hrana in pijača, ko nismo na trekingu; osebna poraba; napitnine, morebitne podkupnine; dodatne vstopnine in aktivnosti izven programa.

Informacije in prijave na: info@izimanija.si do zasedbe prostih mest. Ob prijavi je potrebno vplačati akontacijo 500 € v roku 3 delovnih dni na transakcijski račun Izimanija d.o.o., Grajena 74, 2250 Ptuj: SI56 6100 0002 0237 748. Sklic/Referenca: SI 00 1600. Namen: Arslanbob. BIC/SWIFT: HDELSI22. Koda namena: SCVE. S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Agencije Izimanija in se z njimi strinjate. Razlika se poravna najkasneje 30 dni pred odhodom.

*Za turno smučanje Arslanbob je potrebna psiho-fizična pripravljenost za celodnevno aktivno gibanje na višini do 3800 m. Glede svoje sposobnosti se posvetujte z zdravnikom in našo agencijo pred prijavo.

Svojo prijavo, povpraševanje ali vprašanja nam lahko posredujete preko spodnjega obrazca:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE