Treking potovanje Malorka

Treking Malorka©youtube.com                                                            

Termin: 16. – 23. marec 2019 (8 dni) – ZBIRAMO PRIJAVE na info@izimanija.si

Program treking potovanja na Malorko:

Prvi dan: Zgodnji jutranji odhod iz dogovorjenega mesta in organiziran transfer na bližnje letališče (Benetke, Dunaj ipd.). Direktni polet na letališče Palma de Mallorka PMI. Transfer do hotela, kjer bomo ves čas nastanjeni. Namestitev v hotelu. Popoldanski oz. večerni samostojni sprehodi po okolici ali počitek. Večerja. Nočitev. [odvisno od urnika poletov]

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Povzpeli se bomo po krožni poti na vrh Galatzo 1027 m od koder bomo imeli celotni zahodni del otoka kot na dlani. Popoldan se bomo sprehodili do najlepših razglednikov na zaščiten otok Sa Dragonera. Povratek v hotel. Večerja. Nočitev. (5-6 ur hoje)

Tretji dan: Zajtrk v hotelu. Dan za treking po Majorki, ko se bomo ves dan spogledovali z najvišjo goro otoka – Puig Major 1445 m. Obhodili bomo čudovito jezero in se povzpeli na bližnji razglednik Puig de l’Ofre 1093 m. Popoldanski sprehod po kanjonu Torrent de Pareis, ki sega vse do morja. Povratek v hotel. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)

Četrti dan: Zajtrk v hotelu. Turistično raziskovanje otoka. Ogledali si bomo izbrano kapniško jamo, kjer najdemo kapnike podobnim ribiškemu trnku (doplačilo). Pokukali bomo tudi v ”proizvodnjo” dragega nakita. Popoldanski vzpon na bližnji hrib in skok v morje. Povratek v hotel. Večerja. Nočitev.

Peti dan. Zajtrk v hotelu. Naš cilj bo vrh Cornador Gran 956 m, ki ga bomo dosegli po delno krožni poti. Popoldan sprehod po gorski prestolnici Malorke – Soller in po želji tudi vožnja z tramvajem iz leta 1913 v naselju Port de Soller. Možnost kopanja. Povratek v hotel. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)

Šesti dan. Zajtrk v hotelu. Od izhodišča na višini cca 830 m se bomo povzpeli na najvišji dostopen vrh Majorke imenovan Puig de Massanella 1364 m. Popoldanski postanek v najpomembnejšem romarskem središču Lluc 525 m, ki slovi tudi po zborovskih dečkih Els Blauets. Povratek v hotel. Večerja. Nočitev. (6 ur hoje)

Sedmi dan. Zajtrk v hotelu. Prost dan za samostojno raziskovanje bogate prestolnice otoka – Palma de Majorka in kopanje na plaži Playa de Palma oz. na živahnem Arenalu. Še zadnji nakupi in pakiranje. Večerja. Nočitev.

Osmi dan. Zajtrk ali lunch-paket. Še zadnja vožnja po otoku do letališča Palma de Malorca PMI. Direktni polet na bližnje letališče. Transfer do Slovenije, kamor predvidoma prispemo v večernih urah [odvisno od urnika poletov].

Cena treking potovanja po Malorki znaša pri min 14 potnikih 845€/ osebo oz. 799€/ osebo za prijave s plačilom akontacije do 15.10.2018

Vključeno:

  • Povratna letalska vozovnica bližnje letališče (Dunaj, Benetke ipd.) – Palma de Mallorka (PMI) z vključenih do 10 kg ročne prtljage (1 kos) omejenih dimenzij,
  • Povratni letališki transfer na relaciji Slovenija (MB, CE, LJ) – bližnje letališče,
  • Namestitev na Malorki v hotelu 3*** v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona z vključeno turistično takso, (hotel z booking oceno 8.6/10)
  • Najem kombija z gorivom, cestninami in parkirninami na otoku,
  • Dovolilnica za pristop na Puig de Massanella,
  • Priprava, organizacija in izvedba treking potovanja na Malorko ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Enoposteljna soba 135€ – sporočit ob prijavi,
  • Odpovednina znaša 46 € (za ceno aranžmaja do 1000 €) – sporočit od prijavi Kaj je vključeno?
  • Zdravstvena in nezgodna zaščita z asistenco v tujini 15 € – sporočit ob prijavi, Kaj je vključeno?
  • Plačila po želji na licu mesta: morebitne vstopnine, dodatna prehrana, flaširana voda, osebna poraba in aktivnosti izven programa.

Informacije in prijave na info@izimanija.si do zapolnitve prostih mest. Po potrjeni prijavi nakažete 300 € akontacije na TRR: SI56 6100 0001 2778 351 (Agencija Izimanija, Izidor Furjan s.p., Grajena 74, 2250 Ptuj). Sklic SI 00 1364. Namen: MALORKA. BIC/SWIFT: HDELSI22. Koda namena: SCVE. S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Agencije Izimanija in se z njimi strinjate. Razlika se poravna najkasneje do 30 dni pred odhodom.

*V primeru nezadostnega števila prijavljenih do 3 mesece pred odhodom se potovanje odpove. Udeleženci dobijo vrnjen celotni vplačan znesek.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Treking potovanje po Malorki lahko nadgradimo z izletom na bližnje otoke Menorka ali Ibiza, ogledom katerega drugega naselja na otoku, planinarjenja po drugih planinskih poteh, kolesarjenje po Malorki, drugi aktivni športi in druge aktivnosti.

Posredujte nam vašo rezervacijo planinarjenja po Malorki ali povpraševanje za vaš planinski izlet v okviru planinskega društva (PZS). Brezplačno vam pripravimo ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE